DKK 70,00

Julekoncert med SONO og Postyr

10.12.2015 kl. 20:00 Møllevangskirken, Aarhus V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00

Kom til groovy A cappella og spændende kormusik med elektroniske loops og udfordrende harmonier i Møllevangskirken.

Vokalgrupperne SONO og Postyr har i år slået pjalterne sammen for at lave et brag af en julekoncert. Er du til groovy A Capella sang, fede elektroniske loops og udfordrende harmonier, så er denne dobbeltkoncert sikkert noget for dig.

Vokalgruppen SONO består af 23 dedikerede sangere under ledelse af Tine Ohrt og Kristoffer Fynbo Thorning. Gennem årene har koret skabt sin helt egen groovy lyd inden for genrene pop, rock og R'n'B. Med denne julekoncert vil SONO primært præsentere fortolkninger af sange af vores mange dygtige nordiske kunstnere. Dette i naturlig forlængelse af korets seneste CD-udgivelse "SONOrdic", som udelukkende indeholder sange af nordiske kunstnere. Blandt andet byder koncerten på sange af MØ, Turboweekend og Choir of Young Believers, men sangene er ikke helt, som du kender dem. De har nemlig været igennem "SONO-maskinen".

Den danske vokalgrippe POSTYR giver vokalmusikken en ansigtsløftning med deres 4 stemmer, 1 computer og smittende melodier. Gruppen er blevet kendt verden over for deres karakteristiske og stemningsfulde lyd, der kombinerer 4 medrivende sangstemmer med samplede beats og inderlig sangskrivning. Det gør også POSTYRs liveoptrædener til noget hidtil uset i det internationale musiklandskab.

www.sonovokal.dk

www.postyrproject.com