DKK 100,00

25 års jubilæumskoncert

20.11.2016 kl. 13:00 Dokk1, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Koncert med SONO til markering af 25 års jubilæet for grundlæggelsen af det århusianske a capella kor

I 1991 startede Jim Daus Hjernøe koret "Can't help it". 25 år senere synger koret med navnet SONO under ledelse af Tine Ohrt Højgaard og har 3 CD-udgivelser, flere udenlandsturnéer og en førsteplads ved Aarhus Vocal Festival bag sig. 


Den 20. november fejres jubilæet i Store Sal på Dokk1 i Aarhus med en koncert, hvor tidligere medlemmer inviteres med på scenen, og hvor der vil være gæsteoptrædener fra de to danske kunstnere Julie Maria og Sebastian Lind.


Om gæstesolisterne

Julie Maria: Den danske sangskriver Julie Maria har fem anmelderroste albums og et hav af koncerter bag sig. I 2010 var hun nomineret til P3 guld med albummet Yaguar, hvorfra sangene ”Også om dagen”, ”Gør det kort” og ”Evelyn” kom i rotation på P3. Siden sidste udgivelse i 2012 er tiden gået med koncerter, sangskrivning, familieliv og senest arbejde på en ny plade, som forventes at udkomme i foråret 2017.

Find Julie Maria på Facebook her

Sebastian Lind: Da han udgav sit seneste album "Messed up happy kid", som var skrevet, indspillet og produceret af ham selv, internationalt røg det direkte ind i Top10 på iTunes i Tyskland, Østrig og Schweiz, og han var i den forbindelse på en større turné i de tysktalende lande. I Danmark røg alle 4 singler fra albummet ind på P3 og P4, og nummeret "Fake" blev ugen uundgåelige på P3. Sebastian var nomineret til årets talent ved P3 Guld i 2013, og har spillet et væld af koncerter på spillesteder og festivaller siden sin pladedebut i 2010. Sebastian Linds 4. album udkommer international i foråret 2017.

Find Sebastian Lind på Facebook her

Der vil blive lagt 20 kroner til billetprisen ved køb i døren.