DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Dobbeltkoncert med SONO og Vox11

30.05.2012 kl. 20:00 Sct. Pauls kirke, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Dobbeltkoncert med SONO og Vox11

Kære musik-elskere og a cappella-elskere. Og kære jer, der endnu ikke ved, I er a cappella-elskere

Glæd jer, for på forårets næstsidste dag slår to af Danmarks ypperste vokalgrupper pjalterne sammen og giver jer en grundig indføring i musik, der vil røre såvel hjertesom hjerne. Øre som dansefod.

Dobbeltkoncerten vil finde sted i Sct. Paul Kirkens klangfulde kirkerum, så I kan se frem til æstetik på flere planer, når akustikken vil støtte op om ballader og andre lækkerier.

SONO er pop, R'n'B, rock og elektronisk musik udsat for 22 stemmer og vokalpercussion i sjældent groovy arrangementer. SONO har deres helt egen sound og insisterer på at gå nye veje for at forfine deres udtryk og musikalitet. SONO har - efter veloverstået samarbejde - høstet stor anerkendelse fra prominente musikere som Tina Dickow og Hannah Schneider. Endvidere er SONO prisbelønnet og har haft koncertvirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har SONO 2 album-udgivelser - senest det roste album, "Playground", der blev udgivet i december 2011.

Vox11, der også har vundet priser i ind- og udland, giver et spændende bud på banebrydende rytmisk a cappella musik. Gruppen er inspireret af moderne R’n’B, hip-hop og det nordiske klangunivers. De har med deres innovative tilgang været med til at udvikle genren og modtaget national og international anerkendelse for dette. I 2008 udgav Vox11 sit debut-album ”TAKE OFF”, der er en fryd for øret og tager lytteren med rundt i forskellige stemningsuniverser. Indspilningerne til Vox11's nye album er i fuld gang, og det udkommer i foråret 2013. Der kommer et singleudspil senere i 2012.

Entréen er på 100 kr. Studerende og unge under 25 år dog kun 75 kr. (husk ID)

Vel mødt!
SONO og Vox11