DKK 100,00

Julekoncert med SONO og Concordia

26.11.2017 kl. 13:00 Dokk1, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Hør vokalgrupperne SONO og Concordia synge julen ind i Dokk1's store sal

Vær med, når de to aarhusianske vokalgrupper Concordia og SONO sammen indbyder til julekoncert søndag d. 26. november. Koncerten vil være en blanding af numre fra korenes faste repertoire samt kendte og mindre kendte julesange, der på hver deres måde vil sætte stemningen til en hyggelig eftermiddag i musikkens og julens tegn. 


Vokalgruppen Concordia består af 30 unge mennesker i alderen 20-31 år med vidt forskellige musikalske baggrunde. Koret blev stiftet i 2013 af Matilde Mosekjær, som er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, og formålet var at skabe Aarhus’ første a cappella-kor, der synger både rytmisk og klassisk musik på højt niveau. Således spænder repertoiret vidt og bredt; fra klassisk musik over popmusik til folkemusik og på mange forskellige sprog. 


Vokalgruppen SONO består af 25 dedikerede sangere under ledelse af Tine Ohrt og Kristoffer Fynbo Thorning. Gennem mere end 25 år har SONO skabt sin helt egen groovy lyd inden for genrer som pop, rock og elektronisk musik, der altid leveres med indlevelse og nærvær. SONO har opnået stor anerkendelse herhjemme og i udlandet og har udgivet tre albums – senest albummet SONOrdic fra 2015, der dykker ned i det nordiske lydunivers.

Det bliver en koncert med a cappella-musik af højeste kvalitet og med mange musikalske detaljer. Vi glæder os til at synge december måned ind, og vi garanterer, at du ved koncertens afslutning vil være kommet lidt mere i julestemning