DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Dobbeltkoncert med SONO og ReChoired

11.11.2012 kl. 14:00 Nordatlantens Brygge, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kære musik-elskere og a cappella-elskere. Og kære jer, der endnu ikke ved, I er a cappella-elskere :-) Glæd jer, for nu mødes øst og vest i en dobbeltkoncert med to af Danmarks bedste vokalgrupper, som vil give jer en grundig indføring i musik, der vil røre såvel hjerte som hjerne. Øre som dansefod. Alt sammen frembragt med stemmen som eneste instrument. Dobbeltkoncerten vil finde sted i Nordatlantens Brygges stemningsfulde lokaler, så I kan se frem til æstetik på flere planer, når rummet fyldes med ballader, vokalbeats og andre lækkerier.

SONO, som kommer fra Aarhus, er pop, R'n'B, rock og elektronisk musik udsat for 22 stemmer og vokalpercussion i sjældent groovy arrangementer. SONO har deres helt egen sound og insisterer på at gå nye veje for at forfine deres udtryk og musikalitet. SONO har - efter veloverstået samarbejde - høstet stor anerkendelse fra prominente musikere som Tina Dickow og Hannah Schneider. Endvidere er SONO prisbelønnet og har haft koncertvirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har SONO 2 album-udgivelser - senest det roste album, "Playground", der blev udgivet i december 2011.

ReChoired, som er et rytmisk ensemble fra København, bevæger sig frit mellem mange forskellige stilarter som f.eks. jazz, gospel, pop, motown/soul, kendte danske sange og meget mere. De har meget fokus på koncerternes scneniske udtryk, så publikum får en oplevelse for både øjne og ører. I 2009 udgav ReChoired CD´en Calendar Songs.


Entréen er på 100 kr. Studerende og unge under 25 år dog kun 80 kr. (husk ID) Børn under 12 år 50 kr.