DKK 100,00

Dobbeltkoncert med SONO og EVE

07.10.2018 kl. 16:30 Lukaskirken, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Oplev vokalmusik i verdensklasse med SONO og EVE. Koncerten finder sted i den smukke Skt. Lukas kirke og varer cirka 2 timer inklusiv pause. Koncerten starter kl 16.30 og dørene åbner en halv timer før koncertstart.

SONO er et af de vokalensembler, der har været toneangivende for udviklingen af det dynamiske kormiljø i Aarhus igennem de 26 år, koret har eksisteret. Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop, rock og elektronisk musik primært fra skandinaviske originalartister. SONO har opnået stor anerkendelse herhjemme og i udlandet, og har udgivet tre albums, der har høstet store roser fra både originalkunstnere og internationale anmeldere, og senest var koret med i TV2-konkurrencen, “Danmark har Talent”, hvor lyd og groove fik ros af dommere og seere. SONO har gennem årene skabt et energisk, dynamisk og unikt udtryk, som til stadighed udvikles og forfines

EVE består af ca. 32 piger i alderen 15-23 år, der alle deler en passion for korsang på højt niveau. EVEs høje ambitions- og aktivitetsniveau har ført koret vidt omkring, så i sæsonen 2017-2018 vandt EVE den åbne kategori i ungdomskor i European Choir Games i Riga og en 2. plads i Grand Prix of Nations ved samme konkurrence. I samme sæson nåede EVE som det første kor til finalen i Danmark har talent i april 2018. EVE er en del af et korsamarbejde i Aarhus Nord, der også indbefatter Junior EVE, samt spirekor ved kirkerne i Skæring, Egå og Hjortshøj. EVE er kendetegnet ved en bred musikalsk profil, der omfatter klassiske, rytmiske og folkemusikalske satser og desuden arbejder koret også med improvisation med det såkaldte soundpainting og med koreografiske elementer ved deres koncerter. EVE er stiftet og ledet af Birgitte Næslund Madsen, som også leder Junior EVE.

Børn under 12 gratis