DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Julekoncert med SONO og Local Vocal

18.12.2012 kl. 19:30 Bora Bora, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kære musik-elskere og a cappella-elskere. Og kære jer, der endnu ikke ved, I er a cappella-elskere Glæd jer, for lige op til juleferien slår to af Aarhus’ kulturbærende vokalensembler pjalterne sammen og giver jer en grundig indføring i musik, der vil røre såvel hjerte som hjerne. Øre som dansefod. Dobbeltkoncerten vil finde sted på Bora Bora (v. Brobjergskolen), så I kan se frem til lækker lyd, scenelys med mere. Der bliver ikke sparet på noget på denne ellers måske småkedelige tirsdag aften.

SONO er pop, R'n'B, rock og elektronisk musik udsat for 22 stemmer og vokalperkussion i sjældent groovy arrangementer leveret med en charme og et nærvær, der rækker langt ud over scenekanten. SONO har deres helt egen sound og insisterer på at gå nye veje for at forfine deres udtryk og musikalitet. De har med deres innovative tilgang været med til at udvikle genren og modtaget national og international anerkendelse for dette fra nogle af sværvægterne i branchen. SONO har desuden - efter veloverstået samarbejde - høstet store roser fra prominente musikere som Tina Dickow og Hannah Schneider. Endvidere er SONO prisbelønnet og har haft koncertvirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har SONO 2 album-udgivelser - senest det anmelderroste album, "Playground", der blev udgivet i december 2011.

Local Vocal er helt uden sammenligning det danske a cappella ensemble med flest visninger på YouTube, hvor de med deres dance a cappella medley har over 4 mio. hits. Men Local Vocal er meget mere end det! De 25 sangere udgør tilsammen et erfarent kor, der i dag er kendt i både danske og internationale korkredse, og som med sine koncerter og udlandsrejser har sat sig selv på den musikalske dagsorden.
Repertoiret spænder vidt indenfor moderne rytmisk musik, og dirigent Anne Østergaard arrangerer størstedelen af Local Vocals repertoire, så koret opnår en personlig og eksperimenterende stil. Local Vocals medlemmer skaber gennem musikalsk indlevelse og glæden ved musikken stor begejstring blandt publikum til deres koncerter!   

SONO og Local Vocal